Želite obnoviti vaš dnevni makeup ali pa le prejeti nekaj nasvetov, kako lahko še dodatno poudarite svojo lepoto? Se morda odpravljate na pomemben dogodek in niste prepričane, kakšni postopki ličenja so primerni za dnevne in kakšni za nočne prireditve? Z vrhunskimi izdelki in profesionalnim znanjem bomo poskrbeli, da boste videti popolno. Izberite svoj slog in se obenem naučite, kako izkoristiti ličila, da z manj poudarite več lepote.

Poleg klasičnih storitev ličenja vam nudimo tudi:

  • barvanje obrvi in trepalnic

  • oblikovanje obrvi

  • beljenje ali depilacija dlačic na obrazu

  • trajno podaljševanje trepalnic

  • trajno kodranje trepalnic

Kozmetična nega obraza

Podaljševanje trepalnic 1 na 1

Inovativna rešitev trajnega podaljševanja trepalnic vam zagotovi želen videz vaših trepalnic, ki ne potrebujejo dodatnega, vsakdanjega urejanja in ličenja.

Pri tehniki ENA NA ENA, se na eno naravno trepalnico prilepi ena umetna, pri čemer trenutna dolžina, debelina in stanje trepalnic vpliva na na tip umetnih trepalnic, ki se bodo uporabile za podaljševanje. Postopek vključuje lepljenje umetnih trepalnic na obstoječe naravne – podaljša se okoli 20 do 60 trepalnic, upoštevajoč želje stranke glede pričakovane dolžine, učinka in gostote.

Končni videz je popolnoma naraven. Umetne trepalnice ni potrebno mazati z maskaro. Obnova umetnih trepalnic je potrebna po okvirno 4 tednih. Trepalnice podaljšujemo ženskam in moškim.

Kozmetična nega obraza

Podaljševanje trepalnic VOLUMATION

Pri VOLUMATION tehniki se na eno naravno trepalnico  preko celega očesa ali posameznega dela očesa, nanese več tanjših umetnih trepalnic, kar ustvari večji volumen in globino. Ta tehnika je torej rešitev za vse, ki imajo zelo redke naravne trepalnice, ter tudi tiste ki imajo svoje tepalnice poškodovane. Postopek vključuje lepljenje umetnih trepalnic na že obstoječe naravne – podaljša se okoli 20 do 60 trepalnic, upošteva se seveda želje stranke glede dolžine, gostote in končnega učinka.

Obnova umetnih trepalnic je potrebna po okvirno 4 tednih. Trepalnice podaljšujemo ženskam in moškim.

Globinsko čiščenje obraza

Ličenje za vse priložnosti

Pripravimo vam lahko dnevni ali večerni makeup za različne priložnosti, vključujoč elitne družabne dogodke, poroke in slavnostne prireditve, prav tako pa vam lahko pripravimo make-up za vsak dan ali običajen večerni izhod.

Glede na tip dogodka, ki se ga boste udeležili, barvo oblačil, ki jih boste nosili in celostnega videza, ki ga želite izražati, bomo sestavili primerne make up rešitve, obenem pa vam ponudili nekaj trikov in nasvetov za vsakdanje ličenje, da boste lahko hitro in enostavno poudarile vaše lepoto.

Diamantni piling

Laminiranje trepalnic in obrvi

Keratinsko vihanje trepalnic je popolnoma varen, neboleč, sproščujoč postopek, s katerim trepalnice oblikujemo v naravno ukrivljen lok, jih po želji pobarvamo ter nahranimo s keratinom, ki krepi strukturo naravnih trepalnic. Ob redni uporabi so vaše trepalnice opazno močnejše in daljše, saj jih nahranimo od korena do konice.

Keratinsko vihanje trepalnic je zelo priročen tretma, saj je učinek vodoodporen in vaše trepalnice pa bodo ne glede na aktivnosti kot so športanje, plavanje, savnanje, spanje z obrazom v vzglavniku, vedno ostale na svojem mestu.

Pomembno je le, da se prvih 24 ur trepalnic ne moči in ne obiskuje savne. Sicer posebne nege ni, potrebno je le vedeti, da se privihane trepalnice ob uporabi kozmetičnih produktov, ki vsebujejo olja malenkostno ravnajo, zato je pričakovati da bo tretma manj obstojen. Enako ob uporabi maskare, ki trepalnice obteži.

Globinsko čiščenje obraza

Oblikovanje obrvi – Neyes Brows

Obrvi so okvir našega obraza, pravilna oblika obrazu, da ne le urejen videz ampak tudi uravnoteženo podobo. Prepogosto jih podcenjujemo in jim ne namenimo dovolj pozornosti.

Pri podrobno dodelanem postopku oblikovanja obrvi po metodi Neyes je cilj, da se strankine naravne obrvi rehabilitirajo, ter da postanejo naravno take, kot si jih stranka želi in so optimalne za njen obraz.

Da dosežemo idealno obliko obrvi za vsakogar, opravimo meritve obraza za vsako stranko posebej, nato se glede na rezultate lahko ustvari tudi personalizirana šablona, ki stranki olajša vzdrževanje željenje oblike doma.

Pri Neyes Brows postopku obrvi izmerimo, pobarvamo, povoskamo, po potrebi nitkamo, ter oblikujemo s pinceto, ter zaključimo videz z vrhunskimi senčili, barvicami za obrvi in gel svinčnikom za podaljševanje obstojnosti senčil..

Prvi tretma traja približno eno uro, saj je v čas vključen tudi prvi posvet s stranko (vključuje merjenje, določitev prave barve obrvi, izrez personalizirane šablone). Korekture, ki jih svetujemo približno enkrat mesečno, oziroma na mesec in pol (glede na potrebe stranke), trajajo med 30 in 45 minut.

Globinsko čiščenje obraza

Podaljševanje nohtov

Roke so zrcalo človeka, zato v našem salonu poskrbimo, da so vam v ponos.

Postopek podaljševanja nohtov z gelom je primeren za tiste, ki imajo svoje krhke, razcepljene ali pogrižene, kakor za tiste, ki želijo imeti redno urejene roke brez dnevnega lahkiranja in piljenja.

S pomočjo kakovostnih gelov Crystal Nails poskrbimo da so rezultat trdni, zdravi predvsem pa lepi nohti. Postopek izdelave je na pogled dokaj preprost, začne pa se s pravilno pripravo naravnega nohta, na katerega potem s pomočjo šablone ali umetne konice nanesemo gel, končni izgled nohtov pa prilagodimo željam stranke, ter obliki rok in nohtov.

Gelirani nohti potrebujejo obnovo po približno 4 do 5 tednih, odvisno od kvalitete naravnega nohta in obremenitve rok.

Neprestano  izpopolnjujemo svoje znanje, saj verjamemo da nas dodatna znanja dvigajo od povprečja.

Globinsko čiščenje obraza

Shellac CND

Revolucionarni sistem za lakiranje nohtov, ki zagotavlja 14 dni ali več izjemnega sijaja in intenzivne barve, pri tem pa ne škodi nohtom. Shellac je s patentom zaščitena inovacija podaljšane obstojnosti barve nohtov brez odkruškov.  Je v trenutku suh in pripravljen na vaše vsakodnevne izzive, z njim pa boste lahko brezskrbno uživali dva tedna ali celo več. Za odstranitev potrebujete le 10 minut, brez piljenja.

Globinsko čiščenje obraza

Plexi Gel

CND Plexigel je inovativen gel v steklenički (brush-in-a-bottle gel) z okrepitvenim sistemom, ki zagotavlja 3 tedne + močne, dolge in lepo oblikovane nohte. Nohtom da moč, jih oblikuje in po želji tudi podaljša. Z njim lahko enostavno rešimo zlomljene nohte, saj razpoko nohta učinkovito zapolni.