Hitra in učinkovita pot do lepe kože in zdravega videza

Tu je najnovejša generacija sistema za nego kože v 5 korakih! Zgladite manjše gubice, trajno navlažite suho kožo in očistite nečisto ali aknasto kožo. Ob redni uporabi se zmanjšajo tudi hiperpigmentacije. Rezultat je sijoča, čista, napeta in odlično prekrvavljena koža. Nega brez bolečin za vse tipe kože skoraj brez kontraindikacij.

Koža je pogosto vidno izboljšana že po prvem tretmaju z Beauty Clean in ostane več dni napeta in vlažna. Za vidno izboljšanje manjših gub, hiperpigmentacij ter nečistoč na začetku svetujemo 5 tretmajev z Beauty Clean v tedenskih ali dvotedenskih intervalih, nato pa redno nego v približno mesečnih intervalih.

 1. Čiščenje zgornjih plasti kože.

 2. Piling s sadno kislino.

 3. Globinsko čiščenje in nevtralizacija.

 4. Pomiritev kože in hidratacija.

 5. Ciljno usmerjen nanos seruma z Jet spray-em.

Opcijski dodatni korak: vodna diamantna dermoabrazija

Opis delovanja in prednosti

Hidroabrazija

Najnovejša tehnologija na področju nege kože. Hidroabrazija izkorišča zdravilno moč vode in kisika za učinkovit piling brez grobih kristalov ali abrazivnih nastavkov. Za globoko hidratacijo in zdrav videz kože.

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je neinvazivni postopek za nego kože, ki s pilingom spodbuja tvorbo novih celic ter razvoj kolagena in tako izboljša tonus kože kot tudi njen videz.

Uporaba:

 1. Pomlajevanje zaradi sonca poškodovane kože na obrazu, vratu, hrbtu, rokah in nogah.

 2. Odpravljanje starostnih peg.

 3. Odpravljanje kožnih madežev.

 4. Odpravljanje aken in površinskih brazgotin.

 5. Odstranjevanje belih in črnih ogrcev.

 6. Nega mastne kože.

 7. Splošno izboljšanje kožne slike.

Jet Spray (pršilna pištola)

Klinično dokazana učinkovitost na podlagi nove tehnologije, ki globoko v epidermis dovaja kisik in specifične serume s posebej zasnovanimi kratkoverižnimi hialuronskimi kislinami, ki pomagajo pri doseganju zastavljenih ciljev nege.

Visoka koncentracija kratkoverižnih hialuronskih kislin (37 kDa) zagotavlja globlje prodiranje različnih aktivnih učinkovin, ki jih vsebujejo serumi

Potek nege

 1. Izjemno nežno čiščenje kože.

 2. Blag piling s sadno kislino.

 3. Nevtralizacija.

 4. Pomiritev kože.

 5. Nanos seruma s pršilno pištolo.