Hitra in neboleča pomladitev obraza

Ultrazvok v kozmetiki uporabljamo za pomlajevanje kože, izboljšan vnos izdelkov, razbijanje celulita (kavitacija) in terapevtsko uporabo (okrevanje). Pri ultrazvoku za nego obraza uporabljamo 3 MHz ultrazvok, saj je idealen za pomlajevanje zgornjih slojev dermisa in vnos aktivnih sestavin, ki so v gelih in kremah.

3 MHz ultrazvok močno olajša vnos preparatov in s tem omogoča intenzivnejše vlaženje in hranjenje kože. S pomočjo ultrazvoka se poveča vpojnost aktivnih sestavin tudi v poškodovano in starejšo kožo.

Učinkovito vpliva na odstranjevanje drobnih gub, pomaga pri razbarvani koži, ugodno vpliva na topljenje hipodermične maščobe in spodbuja izločanje odvečne vode, s tem pa izboljšuje videz podočnjakov. Obenem nežna, modra svetloba na ultrazvočni ročki, s pomočjo kromoterapije, pomirja in zavira vnetna stanja na povrhnjici.

Za optimalne pomlajevalne rezultate, tretma z ultrazvokom priporočamo v kombinaciji z biostimulacijo in mikrotokovi. Vam osebno prilagojen program bomo izdelali po predhodnem posvetu in pregledu vaše kože.