Redna profesionalna nega obraza je eden najbolj učinkovitih načinov za ohranjanje lepe in zdrave kože. Z različnimi postopki, ki jih prilagodimo vašim željam in tipu kože, bomo poskrbeli, da bo polt na vašem obrazu čista, primerno navlažena in tako videti še bolj mladostna. Nege obraza so med strankami ena najbolj priljubljenih storitev.

Kozmetična nega obraza

Kozmetična nega

Kozmetična nega obraza je esencialni tretma za ohranjanje zdravega videza in preprečevanje prezgodnjih znakov staranja. Redna nega obraza se tako priporoča ne glede na starost in spol. Ob prvem obisku bomo, upoštevajoč vaše želje in pri določitvi tipa vaše kože, izbrali primeren postopek in najbolj ustrezne preparate.

Glede na želje, potrebe in težave, ki jih odpravljamo, se osnovni kozmetični negi lahko doda tudi druge postopke za nego obraza: diamatni piling, ultrazvok, mikrotokove, toplo-hladno terapijo, Ultrasonic in biostimulacijo.

Globinsko čiščenje obraza

Globinsko čiščenje

Ultrasonic je mehansko globinsko čiščenje obraza. Primerno je za vse, ki težje prenašate bolečino ročnega globinskega čiščenja (stiskanje nečistoč iz por), saj je Ultrasonic neboleč postopek, primeren tako za tiste s problematično kožo, kot tudi za vse, ki želite zdrav videz zgolj vzdrževati.

Globinsko čiščenje z Ultrasonicom se priporoča tedensko vsaj en mesec in nato enkrat mesečno za vzdrževanje zdravega videza.

Diamantni piling

Diamantni piling

Varen in izjemno učinkovit kozmetični postopek za mehansko obnovo kože, pri katerem uporabljamo lasersko obdelane diamantne konice in vakuum. Medtem, ko z diamantno konico postopoma luščimo povrhnjico plast za plastjo, vakuum sesa odmrle kožne celice in pospešuje mikrocirkulacijo, kar ugodno vpliva na regeneracijo kože.

Po uporabi diamantnega pilinga se priporoča uporaba ultrazvoka, saj ta olajša vnos preparatov v kožo, spodbuja pretok krvi in nastajanje novih celic, kar posledično hitreje vodi do gladke, svetleče in bolj napete kože.

Biostimulacija obraza

Biostimulacija

Biostimulacija se opravlja s tehnologijo Ultratone Futura Pro. Na voljo so številni obrazni biostimulacijski programi, primernih tako za ženske, kot tudi za moške. Parametri sekvenčne stimulacije upoštevajo tip polti in kože, tako da so popolnoma prilagodljivi vsem potrebam strank, saj imajo programi različne signale, frekvence in nastavitve stimulacij.

Terapija biostimulacije utrjuje mišice na obrazu, vratu in dekolteju, s čimer se povrne mladosten videz. Za optimalne pomlajevalne rezultate, programe biostimulacije priporočamo v kombinaciji z ultrazvokom in mikrotokovi. Vam osebno prilagojen program bomo izdelali po predhodnem posvetu in pregledu vaše kože.

Mikrotokovi

Mikrotokovi

Z Ultratone mikrotokovi dosežemo epidermalne celice, v katerih spodbudimo proizvodnjo elastina in kolagena, istočasno pa z elektroporacijskimi impulzi izboljšamo vnašanje aktivnih sestavin v uporabljenih preparatih neposredno v kožo.

Za optimalne rezultate pomlajevanja obraza, se tretma z mikrotokovi priporoča v kombinaciji z biostimulacijo in ultrazvokom. Vam osebno prilagojen program bomo izdelali po predhodnem posvetu in pregledu vaše kože.

Ultrazvok obraza

Ultrazvok

Ultrazvok v kozmetiki uporabljamo za pomlajevanje kože, izboljšan vnos izdelkov, razbijanje celulita (kavitacija) in v terapevtske namene (okrevanje). Pri ultrazvoku za nego obraza uporabljamo 3 MHz ultrazvok, saj je idealen za pomlajevanje zgornjih slojev dermisa in vnos aktivnih sestavin, ki so v gelih in kremah.

3 MHz ultrazvok močno olajša vnos preparatov in s tem omogoča intenzivnejše vlaženje in hranjenje kože. S pomočjo ultrazvoka se poveča vpojnost aktivnih sestavin tudi v poškodovano in starejšo kožo. Učinkovito vpliva na odstranjevanje drobnih gub, pomaga pri razbarvani koži, stimulira topljenje hipodermične maščobe in spodbuja izločanje odvečne vode, s čimer se izboljšuje videz podočnjakov. Obenem nežna, modra svetloba na ultrazvočni ročki, pomirja in zavira vnetna stanja na povrhnjici.

Mikrotokovi

Kozmetika in nega DR. E. VOSS

Kozmetika Dr. E. Voss so nemški izdelki najvišje kakovosti. Dr. Eckart Voss je strokovnjak na področju farmacije in kozmetike – s svojim znanjem in izkušnjami je po dolgoletnem vodenju laboratorijev farmacevtskih in kozmetičnih velikanov ustvaril svojo lastno kozmetično linijo, ki je koži prijazna, saj ne vsebujejo konzervansov, emulgatorjev in drugih za kožo nepotrebnih kemičnih sestavin – njihove edinstvene formule temeljijo na dolgoletnem znanstvenem delu, ki je dr. Vossa privedlo do alternativnih, koži prijaznejših, hkrati pa neprimerno učinkovitejših rešitev.

Osnovna filozofija nege kože pri Dr. E. Voss je dualni pristop (Dual Lift System) – ločena, a med seboj povezujoča obravnava glavnih dveh plasti kože, epidermisa (povrhnjice) in dermisa (usnjice).

Geli HYA 4 poskrbijo za globinsko nego in obnovo usnjice, kreme LIA C6 pa krepijo, negujejo in ščitijo povrhnjico.

Mikrotokovi

Sistemski piling Toppeel

TOPPEEL nega je rešitev v sklopu znamke DR. E. VOSS.

Učinkovina v izdelkih TOPPEEL je CSA ( kapriloil salicilna kislina), ki se od salicilne kisline v osnovi razlikuje po tem, da ni topna v vodi in se tako ne spere s kože. Zato imajo v primerjavi z običajnimi kislinskimi pilingi izdelki TOPPEEL bistveno izboljšane lastnosti: ciljno in zelo nežno odstranjevanje zgornje plasti epidermisa, ki pa ne doseže dermisa.

CSA je torej naravno učinkovit in zlasti varen način za doseganje naslednjih ciljev:

** izboljšana sposobnost obnove kože
** rožena plast povrhnjice je okrepljena, prožnejša in manj dovzetna za gube
** protibakterijsko, protivnetno, protimikrobno delovanje
** postopek se lahko izvaja kadarkoli med letom, neodvisno od letnih časov