Nešteto terapij v eni rešitvi številnih težav

Biostimulacija se opravlja s tehnologijo Ultratone Futura Pro. Na voljo je 8 obraznih biostimulacijskih programov, primernih tako za ženske, kot tudi moške. Parametri sekvenčne stimulacije upoštevajo tip polti in kože, da se programi lahko prilagodijo vsem potrebam strank, saj imajo ti različne signale, frekvence in parametre stimulacije.

Tehnologija omogoča natančno biostimulacijo obraza s 40 bioptičnimi elektrodami, pri katerih se vsako minuto spremeni 150.000 programskih faz, od nekirurškega liftina in drenaže, do hidratacije in mnogih drugih. 44 različnih impulzov omogoča tako rekoč nešteto različnih terapij, zato lahko biostimulacijo uporabljamo vsakodnevno.

Terapija biostimulacije utrjuje mišice na obrazu, vratu in dekolteju, s čimer se povrne mladosten videz.

Za optimalne pomlajevalne rezultate programe biostimulacije priporočamo v kombinaciji z ultrazvokom in mikrotokovi. Vam osebno prilagojen program bomo izdelali po predhodnem posvetu in pregledu vaše kože.

Obrazni programi biostimulacije s tehnologijo Ultratone Futura Pro vključujejo naslednje faze:

NEKIRURŠKI DVIG – FACELIFT

Koncentrirana terapija, ki bo razgibala in dvignila obrazne mišice, ublažila drobne gubice, napela visečo kožo, s tem pa obrazu povrnila mladosten videz.

GLOBOK MIŠIČNI TONUS

Program pošlje globoke stimulacijske signale v center mišic obraza in nežno učvrsti mišice za postopen pomlajevalni (anti-age) dvig obraznih linij.

TONUS KOŽE

Program spodbudi produkcijo elastina in kolagena, s čimer omogoči obnovitev mladostne elastičnosti in čvrstosti dermisa na obrazu.

LIMFNA DRENAŽA

Program, ki aktivira limfni sistem, drenira odvečne tekočine in strupe, s tem pa poveča napetost kože. Limfna drenaža je idealen program za čiščenje in normalizacijo problematične kože.

ZMANJŠANJE GUB

Program s številnimi signali, ki poživijo kožo, mišice in vezivno tkivo. Izboljša se mikrocirkulacija in zmanjša pojavnost drobnih gubic. Program za starejše stranke, ki potrebujejo dolgoročno obrazno pomlajevanje z učvrstitvijo oslabelih obraznih mišic.

CIRKULACIJA

Nežen bioptični program za pospešitev lokalnega krvnega pretoka in ojačanje kapilar, s čimer se koža zmehča in lažje ohrani mladosten videz.

HIDRACIJSKA MASAŽA

Program optimiziran za odpravljanje videza utrujenosti in stresa. Nežni, pomirjajoči signali sprostijo in poživijo utrujeno kožo in obrazne mišice, obenem pa sprostijo endorfine za povečan občutek dobrega počutja.

VZDRŽEVANJE REZULTATOV

Ko dosežemo želene spremembe, program za vzdrževanje zagotavlja ohranjanje vseh koristi in rezultatov.