Čistoča obraza, ki jo čutite

Globinsko čiščenje se izvaja na vnaprej segreti koži in sicer ročno, mehansko (t.i. Ultrasonic) ali s kombinacijo obeh.

Ultrasonic je mehansko globinsko čiščenje obraza. Primerno je za vse, ki težko prenašate bolečino ročnega globinskega čiščenja (stiskanje nečistoč iz por), saj je Ultrasonic neboleč postopek, primeren tako za tiste s problematično kožo, kot tudi vse, ki želite zdrav videz zgolj vzdrževati.

Med postopkom po obrazu drsimo s ploskvijo, ki vibrira s hitrostjo 28.000 vibracij na sekundo, s čimer se nečistoče izločajo brez povzročanja rdečic in vnetnih stanj. Med tretmajem se prav tako odstrani povrhnjica, loj in odmrle celice, kar spodbudi regeneracijo kože in pospeši nastajanje kolagena in elastina.

Globinsko čiščenje z Ultrasonicom se priporoča tedensko vsaj en mesec, za vzdrževanje zdravega videza pa nato enkrat mesečno.

Za učinkovitejšo terapijo priporočamo dodatno uporabo t.i. toplo-hladne funkcije, saj s prijetno masažo sprosti mišice in kožo. S toplim delom sonde kožo pripravimo za globinsko čiščenje in vnos aktivnih sestavin izdelkov, ki jih bomo med postopkom uporabljali. S hladnim delom sonde pa po terapiji zožimo pore in kapilare, koža se pomiri.