Spremembe na celičnem nivoju

Biostimulacija Ultratone Futura Pro spodbuja limfni sistem, deluje na krvožilni sistem in pomladi tkiva ter mišice. Deluje na celičnem nivoju, kar zagotavlja, da na telesu prijazen način dosežemo dolgotrajne rezultate. Tehnologija se že 40 let razvija v skladu s spoznanji o govorici telesa, ki je vezana na telesu podobne električne impulze.

Ultratone Futura Pro ima mnogo različnih impulzov, iz katerih so na osnovi dolgoletnih izkušenj in raziskav izoblikovani najučinkovitejši programi za raznolike postopke preoblikovanja telesa. V času trajanja programa se terapije menjajo vsako minuto, tako da se telo na biostimulacijo ne navadi in jo lahko uporabljamo vsak dan.

Tipično program traja od 30 do 50 minut. V tem času je možno opraviti več programov za različne dele telesa, možno pa je v istem času biostimulacijo opravljati na telesu in obrazu hkrati. Ustrezen program oz. kombinacijo programov bomo določili na predhodnem posvetu, upoštevajoč želje, telesne karakteristike in zdravstveno stanje stranke.

Programi so sestavljeni ločeno za ženske in moške, saj običajno ne stremimo k istim rezultatom, drugačna pa je tudi zgradba telesa.

Biostimulacijo priporočamo tudi:

  • Doječim materam, ki želijo po porodu zmanjšati obseg trebuha. V kolikor niso imele carskega reza, lahko s terapijo prično že kmalu po porodu. Po izkušnjah se med terapijo biostimulacije poveča tudi količina mleka.

  • Sladkornim bolnikom z diabetesom tipa II.

  • Profesionalnim športnikom, saj mnogi športniki in estradniki po svetu že uporabljajo Ultratone Futuro Pro samostojno ali kot dodatni trening za krepitev mišic ali rehabilitacijo po poškodbah.

Med postopkom poteka tudi t.i. kromoterapija, tehnika zdravljenja s posebnim spektrom svetlobe, z namenom zdravljenja telesa kot celote.

Programi biostimulacije na napravi Ultratone Futura Pro so sledeči:

HITRA IZGUBA OBSEGA IN HUJŠANJE

Serija dvanajstih (12) terapij za t.i. ultrahitro izgubo obsega. Rezultati so vidni že po prvi terapiji, postopek se odvije v času 3 – 4 tednov. Pred, med in po terapijah izvajamo redna merjenja za beleženje rezultatov, vse pa je prilagojeno vsaki stranki posebej.

ANTICELULITNI PROGRAM IN CIRKULACIJE

Program za razbijanje celulitnih nanosov, ki obenem izboljša prekrvavitev v zdravljenem območju telesa.

 OBLIKOVANJE TELESA

Personalizacija programov za specifične cilje pri preoblikovanju telesa.

DVIG, UČVRŠČEVANJE IN NAPENJANJE

Trije intenzivni, kombinirani programi s katerimi dvignemo, učvrstimo in napnemo kožo in mišice tam, kjer je to najbolj potrebno.

CELO TELO ali t.i. MULTIBODY PROGRAM

Program za oblikovanje. Vključuje kombinacijo treh različnih programov, ki istočasno stimulirajo in delujejo na tri različne dele telesa.

HOLISTIČNI FITNES

Serija specializiranih programov za povečanje moči, mišične mase in napetosti mišic. Primerno tudi za aktivne športnike, saj so rezultati opazni hitreje kot z običajno vadbo.

LIMFNA DRENAŽA (RAZSTRUPLJEVANJE)

Program za izvajanje nežne masaže in stimulacijo limfnega sistema, kar pripomore predvsem k odstranjevanju odvečnih tekočin in zmanjšanju zabuhlosti.