V lepotnem studio Bodylicious ponujamo raznolike tretmaje za telo, med katerimi sta najbolj popularni biostimulacija in kavitacija, saj v ustreznem programu neboleče in učinkovito pripomoreta k celostnemu preoblikovanju telesa. Če želite le čisto in napeto kožo, ali pa iščete globinske učinke, ki vam bodo pomagali do še lepše postave in bolj zdravega življenja, vas vabimo na posvet, kjer vam bomo predstavili program z rešitvami, pisan na vašo kožo.

Depilacija

Depilacija

Depilacija je postala pomemben del tako lepotnega izpopolnjevanja, kot tudi osebne higiene. Po njej redno posegajo ne le ženske, temveč vedno pogosteje tudi moški. Učinki profesionalno opravljene depilacije trajajo načeloma okoli 3 do 4 tedne.

Pri nas depilacijo opravljamo z vrhunskimi in večkrat nagrajenimi voski francoske znamke Perron Rigot. Storitev je na voljo tako za ženske, kot tudi za moške.

Manikira in pedikura

Manikira in pedikura

Pot do lepo urejenih rok je s profesionalno manikuro hitra in enostavna. S storitvijo manikire bomo poskrbeli za popoln videz vaših rok in nohtov. V postopku vam bomo uredili obnohtno kožico, oblikovali in uredili nohte, po potrebi opravili piling kože in vse skupaj zaključili s prijetno masažo rok.

Opravljamo tako klasično, kot tudi zahtevnejšo (t.i. medicinsko) pedikuro. Vsaka pedikura se opravlja kot celostna storitev, ki vključuje reševanje morebitnih težav zdravstvenega značaja (zaraščeni nohti, kurja očesa, otiščanci), razvajanje s spa ali masažnimi tretmaji stopal in urejanje nohtov.

Na željo stranke, lahko pedikuro in manikiro zaključimo s klasičnim ali trajnim UV lakiranjem nohtov.

Biostimulacija telesa

Biostimulacija telesa

Postopek biostimulacije v lepotnem studiu Bodylicious opravljamo z vrhunsko Ultratone Futura Pro tehnologijo. Bogat nabor programov spodbuja limfatični sistem, deluje na krvožilni sistem in pomladi tkiva ter mišice. Deluje na celičnem nivoju, kar zagotavlja, da na telesu prijazen način, dosežemo dolgotrajne rezultate. Tehnologija se že 40 let razvija v skladu s spoznanji o govorici telesa, ki je vezana na telesu podobne električne impulze.

Biostimulaciji z Ultratone Futuro Pro zaupajo številne svetovne zvezdnice (med drugimi tudi Shakira, Madonna in Gwyneth Paltrow), kot tudi vrhunski športniki, ki tehnologijo uporabljajo za rehabilitacijo po poškodbah mišic ali kot dopolnilo k treningu.

Varna kavitacija

Varna kavitacija

Ultrazvok v kozmetiki uporabljamo za pomlajevanje kože, izboljšan vnos izdelkov, razbijanje celulita (kavitacija) in za terapevtsko uporabo (okrevanje). Pri ultrazvoku za varno kavitacijo uporabljamo 1 MHz ultrazvok, saj pri tej frekvenci prodira pod površinske sloje in se najbolje uporablja za preboj v globlje sloje maščob na trebuhu in stegnih. Varna kavitacija ugodno vpliva na raztegljivost kolagena, zmanjša trdoto sklepov, zmanjša mišični spazem in poveča krvni obtok.

Tretma varne kavitacije se priporoča ob souporabi izbranih programov biostimulacije. Izbor programa je pripravljen po posvetu, glede na želje, potrebe in problematiko stranke.

Bodywrapping

Body wrapping

Body wrapping ali povijanje telesa je učinkovita metoda preoblikovanja telesa in boja proti celulitu. Obenem že vrsto let potrjujejo ugodne vplive tega tretmaja na videz kože, predvsem pri zmanjševanju strij in odpravi podkožnih maščobnih blazinic. Pri postopku body wrappinga telo drenažno povijemo s folijo, kar pospeši delovanje limfnega obtoka.

S pomočjo učinkovitih preparatov, ki jih nanašamo na najbolj kritične predele telesa (trebuh, zadnjica, stegna), dosežemo želene učinke razgrajevanja in razstrupljanja, ki obenem pospešujejo učinek odvajanja razgrajenih snovi in vode iz podkožnega tkiva.

Parafinske obloge

Parafinske obloge

Postopek parafinske obloge se lahko uporablja tako pri manikuri, kot tudi pri pedikuri. Po končanem pilingu kože s to dodatno storitvijo povečamo negovalni učinek dlani in stopal. Uporabljeni parafin sprva segrejemo na 53 stopinj, nato pa nanesemo na dlani ali stopala. Da dosežemo učinkovit postopek gretja, dlani oz. stopala za 10 minut oblečemo v posebne rokavice/nogavice.

Parafinska obloga ima pozitivne učinke na krvi obtok, blagodejno vpliva na suho in razpokano kožo, odlično pa pripomore tudi k globinskemu čiščenju in negovanju.

Varna kavitacija

Vacuslim 48

Vacuslim 48 je inovativni program za hujšanje, oblikovanje telesa, učvrstitev kože in odstranjevanje celulita. Je hitra, enostavna in vidna metoda. Aktivne snovi v Vacuslimu izredno uspešno delujejo na razkrajanje maščobnih celic. Maščoba se v le pol ure stopi in se takoj pokaže kot zmanjšan obseg. Rezultat je zato zagotovljen, viden in merljiv.

Učinki Vacuslima 48:

* Shujševalni efekt (aktivne učinkovine močno vplivajo na proces lipolize)
* Drenažni/detoks učinek (odprava odvečne tekočine in toksinov iz telesa)
* Učinek presoterapije in savne (učinek limfne drenaže)
* Učvrstitveni učinek (takojšnja izboljšava videza in tonusa kože)
* Anticelulitni in karboksi učinek (pospešuje prekrvavitev in pretok kisika v celice, kar pospeši celično presnovo in zmanjšanje celulita.

Vacuslim 48 deluje še v naslednjih 48 urah, saj nanesene učinkovine še vedno delujejo, topijo maščobe in odstranjujejo škodljive toksine iz telesa.