Povijanje telesa za učinkovit boj proti celulitu

Body wrapping ali povijanje telesa, je učinkovita metoda preoblikovanja telesa in boja proti celulitu. Obenem že vrsto let potrjujejo ugodne vplive body wrappinga na videz kože, predvsem pri zmanjševanju strij in odpravljanju podkožnih maščobnih blazinic.

Pri postopku body wrappinga telo drenažno povijemo s folijo, kar pospeši delovanje limfnega obtoka. S pomočjo učinkovitih preparatov, ki jih nanašamo na najbolj kritične predele telesa (trebuh, zadnjica, stegna), dosežemo želene učinke razgraditve in razstrupljanja, ki obenem pospešujejo učinek odvajanja razgrajenih snovi in vode iz podkožnega tkiva.

Učinki body wrappinga so lahko vidni že po prvem tretmaju. Večkratna uporaba postopka body wrapping vidno zmanjša celulit, obseg in obenem učvrsti podkožno tkivo. Za najboljše rezultate se priporoča med 8 do 12 terapij. Po vsaki terapiji se vsaj nekaj ur ne tuširajte, saj uporabljeni preparati in kreme delujejo še nekaj ur po terapiji.

Body wrapping priporočamo:

  • če iščete učinkovit način za zmanjšanje celulita

  • če želite izboljšati tonus kože

  • če imate težave z zadrževanjem vode

  •  če želite izboljšati napetost kože (predvsem po shujševalnih kurah ali po nosečnosti)

Pred tretmajem body wrappinga močno priporočamo telesni piling, saj se s tem izboljša vnos aktivnih sestavin uporabljenih izdelkov, pospeši pa se tudi regeneracija kože, ki je posledično še bolj gladka in sijoča. Telesni piling ni obvezen del tega tretmaja.