Vsakodnevna opravila, stres, dolge ure sedenja ali neprimerne drže, preživljanje večine dneva na nogah, zahtevni športni treningi – vse to obremenjuje vaše telo, kar vpliva na vaše splošno počutje. Privoščite si prijetno masažo, ki bo sprostila vaše telo in razbremenila vaše misli.

Kozmetična nega obraza

Klasična masaža

Običajne ali klasične masaže dokazano umirjajo in zmanjšujejo, ponekod pa celo odpravljajo bolečino iz razbolelih delov telesa, pomagajo pri rehabilitaciji po športnih poškodbah, zmanjšujejo negativne učinke stresa, povečujejo sproščenost, pomagajo pri borbi z anksioznostjo in depresijo, ter pripomorejo k vsesplošnemu boljšemu počutju.

Klasično masažo priporočamo kot sestavni del ustrezne telesne pripravljenosti, saj vam bo pomagala pri ohranjanju pravilne prekrvavitve, sproščanju napetih mišic, ki lahko pod dodatnim stresom vodijo tudi do vnetij in boljše psihične pripravljenosti. Predvsem priporočljiva je po bolj obremenjujočih rekreacijskih in športnih treningih, ko želimo zmanjšati bolečino v mišicah in sklepih.

Kozmetična nega obraza

Masaža z vročimi kamni

Masaža z vročimi kamni je masaža pri kateri se uporabljajo naravno zglajeni  vroči kamni vulkanskega izvora  saj propomrejo k občutku globoke sprostitve. Dobro je poznana po celem svetu, njen izvor pa sega daleč v preteklost.

Toplota, ki jo vroči kamni oddajajo, prodira skozi kožo globoko v mišice, te pa postanejo mehke in prožne. Kamne in kožo naoljimo z izbranimi olji, s čimer pospešimo prekrvavitev, utrujene mišice se sprostijo, telo se vitalizira in poživi, iz njega pa se izločijo odvečne nezdrave snovi.

Končni rezultat masaže z vročimi kamni je tako fizično kot psihično ravnotežje ter vsesplošno dobro počutje, zato se jo še posebej svetuje pri ponavljajočem stresu in napetostih, nespečnosti, glavobolu ter bolečinah v mišicah in sklepih.

Globinsko čiščenje obraza

Refleksna masaža

Refleksna oziroma conska masaža stopal je masaža stopal, ki temelji na dognanju, da se celotno človeško telo z vsemi organskimi sistemi zrcali v stopalih. Izvaja se jo s pritiskom na refleksne cone stopal, ki ustrezajo določenim delom telesa in odsevajo trenutno stanje človeka.

Refleksoterapija deluje sproščujoče, harmonizira celotno telo in tako ugodno vpliva na zdravje in počutje.

Refleksna masaža ima zdravilne učinke, saj posredno vpliva na pospeševanje krvnega obtoka in limfe, izboljša delovanje organov, blaži stres, pomirja, povečuje koncentracijo, odpravlja energijske blokade, zmanjšuje bolčino ter na splošno pomaga pri ohranjanju zdravja.

Globinsko čiščenje obraza

Masaža z ventuzami

Anticelulitna in vakuumska masaža je učinkovita kombinacija terapevtskih masaž, pri kateri se uporablja posebne silikonske kozarce, imenovane ventuze, ki jih terapevt med masažo razporeja po kritičnih mestih telesa stranke. Ventuze na masiranih predelih ustvarjajo vakuumski učinek, ki poveča mikrocirkulacijo, s tem pa se poveča nastanek kolagena, zmanjšajo se gube, koža pa je posledično bolj napeta.

Učinki vakuumske masaže so zmanjšanje ali popolna odprava “pomarančne” in povešene kože, zmanjšanje ali odprava celulita in bolj napeta in elastična koža. Vakuumska masaža ima tudi zdravstvene učinke, saj pomaga lajšati težave pri prehladnih obolenjih, bronhitisu in osteohondrozi.

Globinsko čiščenje obraza

Limfna drenaža

Limfa je tekočina, ki zbira odpadne, strupene in tuje snovi iz medceličnega prostora ter jih dostavi v bezgavke. Telo varuje pred boleznimi in okužbami, torej odgovarja za odpornost.

Limfni sistem ima v telesu nalogo odstranjevati produkte telesne presnove, s pomočjo limfne drenaže pa ta postopek pospešimo – osnovni namen je čiščenje telesa.

Limfna drenaža pospešuje čiščenje celic toksinov. To omogoča in izboljšuje delovanje vseh celic v človeškem telesu in povečuje hitrost presnove, s čimer se zmanjša tveganje za veliko bolezni, pomaga pa tudi pri hitrejšem procesu hujšanja (odstrani odvečno medcelično tekočino – eden od glavnih vzrokov za celulit).

Zraven strojne limfne drenaže, poznamo tudi ročno limfno drenažo, pri kateri z nežnimi gibi odpravljamo odpadnih snovi iz telesa.

Posebej je priporočljiva za regeneracijo, odpravljanje oteklin predvsem v nogah, odpravljanje celulita. Pomaga lahko tudi pri zdravljenju aken, zabuhlosti in po vseh lepotnih posegih na obrazu.

Indikacije  v kozmetiki:

 • Aknasta in problematična koža

 • Celulit

 • Zabuhlost in podočesni mešički

 • Rosacea

 • Teleangiektaze (razširjene žile in kapilare)

 • Alergije, kronični kožni ekcemi

 • Preventiva pri zatekanju nog

 • Preventiva nosečniških stirj

 • Ohranjanje tonusa in elastičnosti kože med hujšanjem

 • Po lepotnih posegih na obrazu

 • Napetost in stres

 • Splošna regeneracija telesa

 • Kontraindikacije:

 • Maligna obolenja

 • Akutna vnetja

 • Tromboza

 • Dekompenzacija srca

Relativne kontraindikacije:

 • Zdravljena maligna obolenja

 • Predkancerogene spremembe na koži (se jih izognemo)

 • Motnje ščitnice (ne delamo spredaj po vratu)

 • Kronična vnetja (izvaja se skrajšan čas)

 • Bronhialna astma (s časom se podaljšuje čas izvajanja)

 • Nizek krvi pritisk (s časom se podaljšuje čas izvajanja

Globoka trebušna drenaža ( se ne dela med menstruacijo, nosečnostjo)

Globinsko čiščenje obraza

Maderoterapija

Maderoterapija je posebna tehnika masaže z lesenimi valjčki, ki je zelo učinkovita pri odpravi celulita in preoblikovanju telesa.

Predstavlja odlično alternativo ročni masaži, saj uporaba lesenih rekvizitov omogoča intenzivnejše razbijanje maščobnih celic in močnejšo stimulacijo limfnega sistema, kar prispeva k lažjim in hitrejšim rezultatom.

Pozitivni učinki maderoterapije:

** oblikovanje in dvig zadnjice
** izguba celulita
** zmanjšanje obsega telesa
** povečanje prekrvavitve in izboljšanje metabolizma
** razstrupljanje telesa
** izboljšan tonus kože
** odvod odvečne vode iz telesa